El recent campió d’Europa de 5000 metres Ilias Fifa serà un dels grans atractius de la Cursa de Bombers 2016.

L’atleta espanyol d’origen marroquí ara mateix es troba a Rio, amb el gran repte d’intentar aconseguir una medalla, encara que com diu ell mateix amb els atletes kenians i etíops partint com a favorits les medalles estaran molt cares de guanyar. Uncop finalitzats els jocs toca planificar la següent temporada, i la primera prova escollida serà la Cursa de Bombers que tindrà lloc el diumenge 30 d’octubre. Fifa serà un dels noms més forts a la sortida, i partirà amb el dorsal número 1. “Em fa molta il·lusió portar el dorsal número 1 en aquesta carrera, on espero començar la següent temporada. La distància dels 10.000 també la domino molt pel que m’encantaria poder guanyar aquesta prova”

Pero el primer és el primer així que molta sort a Rio!

Les inscripcions estan obertes per la cursa així que si vols acompanyar a l’Ilias el pròxim 30 d’octubre fes click aquí: http://bit.ly/2aTn9Sm